Mediji: Romana puštena iz zatvora - smeštena u centru za migrante

Pevačica Romana Panić puštena je iz zatvora u Brizbejnu, gde je bila na robiji od 25. juna, zbog pljačkanja bankomata u tom australijskom gradu.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 02.08.2020.

12:09

Default images

View this post on Instagram

Hello 😊😜🌏

A post shared by Romana (@romana_panic) on

Pevačica koja je osuđena na tri meseca zatvor imala je pravo na prevremeni otpust posle odslužene dve trećine kazne.

Budući da nije pravila nikakve prekršaje i primereno se ponašala u zatvoru, Panićeva je puštena na slobodu 1. avgusta, pišu domaći mediji.

Nakon izlaska iz zatvora pevačica je smeštena u centar za migrante, gde čeka deportaciju za Beograd, a njen dečko, Filip Mrkajić, sa kojim je uhvaćena u pljački, još uvek je na robiji u Brizbejnu.

Policija je, nakon što je tehničar pronašao nelegalne uređaje na bankomatu, pretresom stana u Spring Hilu gde su njih dvoje odseli, pronašla obeležene novčanice u vrednosti 23.500 australijskih dolara, uređaje za snimanje kartica, kartice za skladištenje podataka na kojima su pronađeni snimci kupaca na bankomatima, lične bankarske podatke klijenata u bankama i alatke za instaliranje dodatnih uređaja.

Podsetimo, Mrkajić je priznao krivicu za 18 tačaka optužnice, a Panićeva za 16.

Prema australijskim zakonima, Romana i Mrkajić su u obavezi da vrate sav opljačkani novac, 22 i po hiljade dolara ili će štetu morati da nadoknade kroz rad. Mogu biti raspoređeni da čiste ulice, sređuju parove, peru grafite.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

82 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: