"Razočarana sam": Ozloglašena voditeljka reaguje na optužbe o maltretiranju osoblja

Voditeljka Elen Dedženeris je konačno progovorila i izvinila se bivšim članovima osoblja zbog svojih negativnih iskustava, nakon što je istraga potvrdila "nedostatke u svakodnevnom upravljanju" u emisiji koju vodi.

Život

Izvor: B92

Petak, 31.07.2020.

09:03

Foto: Getty Images, Christopher Polk / Staff

Internu istragu emisije "Elen" pokrenula je prošle nedelje kompanija Vorner medija, nakon što je 10 nekadašnjih članova osoblja iznelo u javnost tvrdnju da su maltretirani. Iako, navodno, Elen nije bila lično upletena ni u jedan od incidenata, od nje se traži da progovori i preuzme određenu odgovornost.

Elen se putem pisma izvinila onima koji su zaposleni u emisiji, obećavši da će obezbediti bolju radnu atmosferu.

"Rekla sam svima u našem prvom susretu da će ova emisija biti mesto sreće - niko nikada neće podići glas i prema svima će se postupati s poštovanjem", piše u saopštenju.

"Očigledno se nešto promenilo i razočarana sam zbog toga i žao mi je", nastavlja ona.

Elen je porekla da je znala za bilo kakvu nepravdu na snimanju potvrđujući da još veruje u moto emisije, koji glasi "da treba biti prijatan prema svima".

Voditeljka je takođe dodala da neki ljudi "nisu radili svoj posao" kako treba kada im je ostavila pojedine upravljačke elemente u emisiji.

Smatra da kao neko čije se ime vezuje za emisiju treba da preuzme deo odgovornosti i trenutno sa kompanijom Vorner medija pokušava da ispravi greške i propuste.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: