Madona veliča doktorku koja je rekla da endometriozu uzrokuju "seksualni demoni": "Ona je moj heroj"

Dve veteranke pop muzike našle su se u sukobu nakon što je jedna od njih imala problematičnu objavu na Instagramu. Eni Lenoks, nekadašnja pevačica grupe "Eurythmics" prva je iskritikovala Madonu nakon što je pop zvezda podržala teoriju zavere o koronavirusu.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 30.07.2020.

16:47

Madona veliča doktorku koja je rekla da endometriozu uzrokuju
Foto: Getty Images, Jason Merritt / Staff

Madona je objavila video-snimak na kom se nalaze lekari koji podržavaju lažnu tvrdnju da hidroksiklorokin, lek protiv malarije može "izlečiti" kovid-19.

Navodno je to isti video koji je predsednik Donald Tramp objavio na Tviteru pre nego što ga je platforma uklonila. Reagujući na sada izbrisan post, kaže se da je Eni napisala da je to "potpuno ludilo".

"Ne mogu da verujem da odobravate ovu opasnu šalu", prokomentarisala je ova Britanka.

U snimcima Madoninog posta, pop zvezda je kontroverznu doktorku Stelu Imanuel nazvala svojim "herojem" i dodala da "neki ljudi ne žele da čuju istinu".

Strani mediji pišu da je Imanuel u prošlosti davala šokantne izjave, poput one da endometriozu uzrokuju "seksualni demoni".

Madona je takođe tvrdila da je vakcina protiv kovid-19 "dostupna već mesecima", dodajući da se to krije jer "strahom kontrolišu javnost i dozvoljavaju da se imućni još više bogate, dok siromašni postaju sve bolesniji".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: