- Vesti -

Dua Lipa objavila atraktivnu fotku: Iz Srbije joj poručuju da će zbog ajvara odgovarati na sudu

Nakon komentara o "velikoj Albaniji" i zahteva da se Kosovo nađe na Eplovoj mreži, kao i one o ajvaru kao albanskom specijalitetu, britanska pevačica albanskog porekla Dua Lipa (24) danima je na meti mnogih korisnika društvenih mreža.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Getty/John Phillips / Stringer
Foto: Getty/John Phillips / Stringer

Sada je objavila fotografiju na kojoj se u prvom planu vidi njena zadnjica, a komentari na račun njene pozadine su brojni, pogotovo oni negativni i koji dolaze iz Srbije. Pevačica se naime, odmara na Karibima na kojima je sa svojim dečkom Anvarom Hadidom (20), inače rođenim bratom manekenki Bele i Điđi Hadid.

Neki su je tako pitali i da li se nalazi u Srbiji, a mnogi su joj poručili da je "Kosovo Srbija". Među komentarima su i da je "Ajvar je Srbija, odgovaraćeš na sudu" i "Ajvar je iz Srbije".

Pročitajte još:

Dua Lipa ne prestaje da šokira: Pevačica tvrdi da je ajvar albanski VIDEO

Makedonski hakeri srušili sajtove Dua Lipe i Rite Ore

Podsetimo, gostujući u jednoj emisiji Dua Lipa je preporučila voditelju da proba albanski specijalitet - ajvar.

Afera "Ajvar" se produbljuje: Evo šta Dua Lipa kaže o omiljenim jelima i poreklu svoje bake

Ona je gostujući u emisiji "Hot ones" Šona Evansa rekla da je ajvar "albanski delikates koji svako mora da proba pre smrti", koji je inače specijalitet balkanske kuhinje, a na slici koja prati video nalazi se tegla na kojoj piše "Leksovački ajvar".

"Koji je albanski delikates koji bi svako trebalo da proba pre nego što umre?", pitao je voditelj.

Oglasila se Dua Lipa: "Svaki put kad objavim nešto o Kosovu nastane haos"

"Ajvar", rekla je Dua Lipa, koja je pokušala i da objasni šta je to:

"To je kao... smesa od pečene paprike. U tegli je, ljuto je, divno i ide uz sve! Uz jaja, pitu od spanaća, koja je još jedan albanski specijalitet...".

I ne samo to, ona je rekla da je jedan od soseva podseća na albansku kobasicu - sudžuk, dok je na videu prikazano pakovanje na kojem piše "Bosanska sudžuka".

strana 1 od 129 idi na stranu