Kanje Vest se izvinio supruzi; Kim Kardašijan: "Mnogi ne znaju da je on bolestan"

Američki muzičar Kanje Vest izvinio se svojoj supruzi Kim Kardašijan Vest zbog toga što je na Tviteru napisao kako hoće da se razvede od nje.

Život

Izvor: B92, SKY NEWS

Nedelja, 26.07.2020.

12:37

Kanje Vest se izvinio supruzi; Kim Kardašijan:
Foto: EPA-EFE/RINGO CHIU

"Hoću da se izvinim svojoj supruzi Kim zato što sam javno izneo ono što bi trebalo da bude privatna stvar. Nisam je štitio kao što je ona mene. Kim, želim da ti kažem da znam da sam te povredio. Molim te, oprosti mi. Hvala što si uvek tu za mene", napisao je Vest u svojoj objavi.

On je, inače, pre nekoliko dana napisao kako hoće da se razvede od svoje supruge, ali je samo nekoliko minuta kasnije obrisao tvit.

"Pokušavam da se razvedem još od kada se Kim srela sa Mikom u Vorldorfu", napisao je kratko, ali bez daljeg objašnjenja.

U ranijoj seriji tvitova, koji su takođe obrisani, on je pisao kako supruga želi da ga zatvori u ustanovu zbog njegovog zdravstvenog stanja i uporedio je sebe sa Nelsonom Mandelom.

Njenu majku nazvao je Kris Džong-Un, takođe nedavno, a to je bio samo jedan od mnogih njegovih tvitova koji su se bavili raznoraznim nepovezanim temama.
Foto: EPA-EFE, NINA PROMMER
Nekoliko dana kasnije, Kim je progovorila o svemu što je njen suprug izjavljivao.

"Oni koji razumeju mentalne bolesti ili kompulsivno ponašanje znaju da je porodica bespomoćna, osim ako nije reč o maloletniku. Kanje je predmet kritika zbog toga što je javna ličnost", napisala je Kim.

"Oni koji su mu bliski, znaju da ima dobru dušu i shvataju da njegove reči nekada nisu u saglasnosti sa namerama. On je genijalna, ali komplikovana osoba koja uz pritisak da bude tamnoputi umetnik oseća bol zbog gubitka majke i nosi se sa izolacijom koja je još stresnija jer ima bipolarni poremećaj"", dodala je.

"Mnogi ni ne znaju da Kanje ima bipolarni poremećaj. Svi koji se bore sa tim, znaju koliko je to komplikovano i bolno. Nikad nisam javno govorila o tome kako to utiče na nas, jer hoću da zaštitim decu i Kanjea. Međutim, sad moram da komentarišem, jer vidim da postoji stigma mentalnih bolesti", zaključila je ona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: