Vojvođanin snimio 20 golišavih muškaraca kako poljem žita prate devojku, evo o čemu je reč VIDEO

Društvene mreže početkom jula preplavio je snimak na kojem se videla mlada koja šeta poljem žita u Vojvodini, a za njom ide dvadesetak golišavih muškaraca.

Život

Izvor: B92

Petak, 24.07.2020.

09:11

Default images

Dok su se tada mnogi pitali o čemu je reč, sada je i otkriveno. Snimak bizarne scene napravio je jedan Vojvođanin dok je vozio kombajn. Reč je naime o spotu repera Raste i Relje koji je juče predstavljen na Jutjubu. Inače, pesma je u samo jedan dan prikupila više od milion pregleda, a trenutno je, kako prenosi Index, najveći hit u Hrvatskoj prema pregledima na Jutjubu, a prva je na hrvatskom trendingu.

Podsećamo, jedan Vojvođanin stvorio je viralni hit kad je iz svog kombajna snimio bizaran prizor. "Šta je, Beograđani, došli ste ovde da se snimate, ajmo sikter", čuje se u videu kako viče na mladiće i devojku. "Di ćeš ti, mlada?", dobacio je devojci koja je počela da beži pridržavajući venčanicu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

193 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: