Na Adi Ciganliji sve teče po planu: Kupači se pridržavaju mera VIDEO

Leto već uveliko traje, ali su šanse da će većina nas ovog leta otići na more, jako male. Zato će mnogi Beograđani imati mogućnost da letnje vrućine ublaži boravkom na Adi Ciganliji.

Život

Izvor: B92

Petak, 10.07.2020.

11:13

Na Adi Ciganliji sve teče po planu: Kupači se pridržavaju mera VIDEO
Foto: Printskrin/TV Prva

Maja Pavlović iz Javnog preduzeće Ada Ciganlija izjavila je za TV Prva da njihovi posetioci drže distancu protekla četiri dana i da su disciplinovani.

Napominje da je na Adi Ciganliji protekla četiri dana posetilo 8.000 sugrađana a da je 48.000 ljudi koristilo druge sadržaje u vidu bavljenja rekreativnim sportom.

Pavlović ističe da su se svi pridržavali preporučenih mera i mera distance.

Dodaje da nije bilo značajnijih intervencija dežurnih službi, službe hitne pomoći ali ni iz Ministartva unutrašnjih poslova u protekla četiri dana, kao što nije bilo potrebe da njihova dežurna ekipa obezbeđenja koja radi 24 sata interveniše u proteklom periodu.

Pogledajte prilog.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: