"Najokrutnija stvar koju je uradila": Treći dan ročišta Džonija Depa, atmosfera se zahuktava

Na ročištu za tužbu za klevetu protiv britanskog lista sve više se odmotava klupko o odnosu između holivudskog glumca Džonija Depa i njegove bivše supruge Amber Herd. Izdavač britanskog lista "NGN" smatra da je pisanje lista "The Sun" i nazivanje Depa "nasilnikom prema supruzi" istinito, a ne kleveta, jer je tvrde da se nasilje dešavalo dok je Dep bio pod uticajem alkohola i droga.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 09.07.2020.

14:21

Foto: Getty Images, Chris J Ratcliffe / Stringer

Na pitanje da li je ikada bio ljubomoran na glumca Džejmsa Franka sa kojim je Herd sarađivala, Dep je rekao da je samo bio u čudu što njegova supruga nastavlja da se druži sa dotičnim nakon što ga je nazvala silovateljem koji joj je u više navrata "agresivno udvarao".

Potom je Dep negirao da je udario Herd jer je ona, prema navodima stranih medija, ismevala njegovu prepravljenu tetovažu isprva posvećenu njegovoj bivšoj devojci Vinoni Rajder.

Ali ono što nije u potpunosti negirao jeste incident kada su se oboje povukli na njegovo privatno ostrvo na Bahamima. On je prolazio kroz detoksikaciju od droga, a Amber mu je u tom periodu bila verenica.

Prema navodima Depa, njih dvoje su sa medicinskom sestrom otišli na ostrvo kako bi Dep mogao da prođe kroz detoksikaciju, ali da je Herd preuzela kontrolu nad tim procesom.
Foto: GettyImages, Chris J Ratcliffe / Stringer
"Herd je htela da kontroliše kada mi se daju lekovi, na koji način, i insistirala je na tome da mi ona daje lekove, a ne medicinska sestra", rekao je Dep, dodajući da ne veruje da se Herd pridržavala uputstava.

Tako je naveo da je Herd često odlučivala da mu ne da potrebne lekove, što je ocenio kao najokrutniju stvar koju je ikada uradila.

U svojoj izjavi, Dep je tvrdio da ga je ostavljala samog i da je plakao "poput deteta" kada mu je Herd uskraćivala lekove.

Iako je priznao da nije bio u najboljem stanju u tom periodu, Dep tvrdi da ipak nije bio nasilan prema Herd.

"Nisam gurnuo gospođu Herd niti je napao ni na koji način, jer sigurno nisam bio u stanju da to učinim. Mogu samo reći, sa moje tačke gledišta, nisam bio u fizičkom stanju da bih bilo koga napao", navodi Dep.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: