Suđenje za klevetu holivudske zvezde: Na ročištu se i pojavila ona, nepozvana FOTO

Glumac Džoni Dep pojavio se na sudu u Londonu uoči pokrenutog postupka u kom optužuje britanski magazin "The Sun" za klevetu. Ovaj 57-godišnji glumac stigao je danas u Viši sud pre 10 časova ujutru, noseći plavo odelo i crnu bandanu oko lica kao masku. Dep je takođe nosio sunčane naočare.

Život

Izvor: B92

Utorak, 07.07.2020.

14:21

Suđenje za klevetu holivudske zvezde: Na ročištu se i pojavila ona, nepozvana FOTO
Foto: Getty Images, Chris J Ratcliffe / Stringer

Njegova bivša supruga Amber Herd viđena je na ročištu ubrzo nakon toga, držeći sestre za ruke. Glumica je nosila crvenu maramu oko lica, u kombinaciji sa crnom haljinom.

Herd je spremna da svedoči protiv Depa u nekom trenutku o onome što se očekuje da će biti desetodnevno suđenje, dok njen bivši suprug tuži izdavača "News Group Newspapers" (NGN), zbog teksta koji ga je nazvao "mužem koji prebija suprugu".
Foto: GettyImages, Peter Summers / Stringer
Dep je podneo tužbu za klevetu protiv NGN-a u junu 2018. godine, nakon kolumne izvršnog urednika "The Sun"-a Dena Vutona u aprilu iste godine, čiji je deo glasio: "Kako Džej Kej Rouling može da bude istinski srećna kad u novom filmu 'Fantastične zveri' glumi nasilnik Džoni Dep koji bije svoju ženu".

Depova tužba navodi da je tekst naneo ozbiljnu štetu njegovom ličnom i profesionalnom ugledu, a takođe mu je doneo značajne neprijatnosti.
Foto: GettyImages, Chris J Ratcliffe / Stringer
Glumac je demantovao navode da je bio nasilan prema tadašnjoj supruzi Herd u njihovom braku. Istovremeno, glumica je negirala navode da je ona bila nasilna prema Depu.

"NGN" brani tekst na sudu kao istinitim i tvrdi da je Dep "kontrolisao i verbalno i fizički zlostavljao gđu Herd, posebno kada je bio pod dejstvom alkohola i / ili droga" između 2013. i 2016. godine, kada se par konačno razdvojio.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: