Proslavili još jedan rođendan: Zabava je bila usklađena sa trenutnom situacijom

Kompanija, osim dnevnih novina „Alo!“ i sajta „alo.rs“, odskoro objavljuje i knjige.

Život

Izvor: Alo

Ponedeljak, 06.07.2020.

16:54

Proslavili još jedan rođendan: Zabava je bila usklađena sa trenutnom situacijom
Foto: Alo

Zaposleni kompanije „Alo Media Systema“ danas su proslavili tri godine otkad je ova izdavačka kuća postala vlasnik dnevnog lista „Alo!“ i sajta „alo.rs“. Zabava je bila usklađena sa trenutnom situacijom prouzrokovanom koronavirusom. Zaposleni su, poštujući sve propisane mere, prisustvovali sečenju torte i fotografisanju. Zbog toga će ovaj jubilej svakako biti upamćen kao drugačiji od svih prethodnih, a nadamo se i budućih.

Dnevni list „Alo!“ i sajt „alo.rs“ postoje već 13 godina, a od pre tri godine su u vlasništvu izdavačke kuće „Alo Media System“. Za to vreme, i novine i sajt zauzeli su respektabilnu poziciju na tržištu medija. Brend „Alo!“ prepoznatljiv je kod čitalaca i trend njegovog rasta je sve brži. Zbog toga je „Alo Media System“ među tri najjače izdavačke kuće u Srbiji, računajući i čitanost oba medija.

Kompanija, osim dnevnih novina „Alo!“ i sajta „alo.rs“, odskoro objavljuje i knjige. Tako su do sada s potpisom izdavačke kuće „Alo Media System“ objavljeni romani „Durbin grofa Save Vladisavića“ autora Vladimira I. Ivanovića i roman „Elitna prostitutka“ spisateljice Jasmine Ane.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: