Italijanku zaključali u Ohridu da bi se udala iz računa

U Ohridu su uhapšena dvojica rođaka jer su u jednom stanu držali zaključanu jednu 26-godišnju državljanku Italije, da bi je prinudili da se uda za jednog od njih, saopštilo je danas mesno tužilaštvo.

Život

Izvor: Beta

Ponedeljak, 06.07.2020.

14:31

Italijanku zaključali u Ohridu da bi se udala iz računa
Ilustracija/Foto: depositphoto/Demian

Protiv te dvojica koji imaju 19 i 20 godina, pokrenut je postupak kao osumnjičenih za krivično delo "pritvpravno lišavanje slobode" moje su izvršili u petak, 3. jula, a sud im je odredio osmodnevni pritvor.

Po Tužilaštvu, prvoosumnjičeni koji ima privremeni boravak u Italiji, došao je u Severnu Makedoniju sa Italijankom u nameri da je ubedi da se venča sa drugogosumnjičenim, negovim rođakom iz Skoplja, da bi i on mogao da ode u Italiju.

"Pošto su stigli, osumnjičeni su zaključali Italijanku u stanu u Ohridu i otišli", što je bilo prijavljeno Ambasadi Italiije, te su potom osumnjičeničeni nađeni uhapšeni, piše u saopštenju Osnovnog tužilaštva u Ohridu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: