- Vesti -

Bračni par kupio picu, dobili kobasicu u obliku svastike FOTO

Kad je Misti Leska otvorila picu, prvo što je primetila je da nije isečena, a zatim je zajedno sa suprugom videla da su komadi kobasice poređani u obliku svastike.

Izvor: Tanjug
Podeli
Foto: depositphotos, EdZbarzhyvetsky
Foto: depositphotos, EdZbarzhyvetsky

Kad su shvatili o čemu se radi, bračni par iz Midlburg Hajca, u Ohaju, samo su ćutali, rekla je ona za Rojters nakon objavljivanja slika pice na društvenim mrežama, za koju je rekla da je uzeta u lancu pica Mali Cezar.

Izuzetno ljuti zbog nacističkog simbola, oni su pokušali da vrate picu, ali nisu dobili odgovor kada su pozvali prodavnicu, jer je bila zatvorena. Mali Cezar, treći po veličini na svetu lanac pica, kontaktirao ih je sutradan kako bi se izvinio.

"Imamo nultu toleranciju na rasizam i diskriminaciju.Ovakvo ponašae je u potpunosti protiv naših vrednosti", naveli su iz Malog Cezara, dodavši da je franšiza u kojoj je kupljena pica zatvorena.

Leska je izjavila da su joj iz kompanije rekli da su njihovi zaposleni priznali da su napravili picu kao šalu i da ona nije trebalo da bude prodata. Njen suprug je kupio picu, koja je već bila pripremljena, neposredno pred zatvaranje radnje.

strana 1 od 132 idi na stranu