- Vesti -

Pije ljudsku krv, izbegava svetlost i radi od 9 do 17: Tvrdi da je vampir star 600 godina

Lilit Vampir (27) iz Londona tvrdi da je vampir star 600 godina, te da izbegava sunčevu svetlos i pije krv.

Izvor: B92
Podeli

Zbog neobičnog načina života skupila je više od 150.000 pratilaca na Instagramu. Iako ima sasvim običan posao, Lilit se posvetila tome da živi "vampirskim" životom, odnosno pridržava se određenih pravila ponašanja, te izbegava direktno sunce i sunčevu svetlost i tvrdi da najviše energije ima tokom noći. Njena očaranost vampirima započela je još dok je bila devojčica, pa je počela da gleda filmove i čita knjige o vampirima.

"Prvo sam upoznala ovakav život kada sam pogledala Drakulu i tada su me očarala ova mistična bića. Volela sam sve što je bilo povezano s vampirima, a to mi je pomogla da pronađem i druge ljude poput sebe.. Najbolje se osećam u sumrak", ispričala je ona, prenosi ladbible.com.

Veruje da je vampir postala s 18 godina, ali tada to još nije u potpunosti znala. Sada je shvatila svoj "stvarni" život i počela u skladu s njim i da se ponaša. Ona ne izgleda samo kao vampir iz raznih knjiga i filmova, već je priznala da pije ljudsku krv. Otkriva kako krv dobije od osobe koja razmišlja isto kao i ona te da ta osoba nikada nije u opasnosti kao u filmovima.

"Prvi put sam ljudsku krv probala iz znatiželje. Imala je ukus gvožđa, poput bakra. Ali ukus je različit kod svakog. Napravimo rez na neprimetnom delu tela i otuda dobijamo krv. To su uglavnom moji prijatelji ili ljudi koje sam upoznala kroz svoj životni stil. Ne treba mi velika količina krvi, sve je zapravo u samom činu, vrlo je intimno", navodi Lilit.

Ova devojka veruje da zapravo ima 600 godina, a tvrdi i da oseća veliku povezanost s prošlošću.

"Ponekad se osećam prastaro. Uvek me je zanimala istorija i puno se promenilo od tada, ali pređašnji svet mi je poznat, kao da sam živela u njemu", objasnila je te otkrila da u svom životnom stilu istinski uživa.

Najviše joj se sviđa osećaj slobode i moći, ali i druženja s "drugim vampirima". Za nju je ovaj život ključ za lično napredovanje, ali i za shvatanje ljudske vrste i života.

strana 1 od 132 idi na stranu