Džoni Dep optužuje Ilona Maska za ljubavni trougao: "Ti i moja supruga niste bili sami u krevetu"

Nedavno je otkriveno da su Ilon Mask i Džoni Dep u vrlo javnoj svađi zbog Depova bivše supruge Amber Herd.

Život

Izvor: B92

Petak, 19.06.2020.

09:16

Džoni Dep optužuje Ilona Maska za ljubavni trougao:
Foto: Getty Images, Jason Merritt/TERM / Staff

Brak između Depa i glumice bio je prepun skandala, počevši od optužbi za nasilje u porodici, slučaja u kome se i dalje ne zna ko govori istinu i ko je zapravo u ovom braku bio nasilnik, a prema navodima stranih medija, Amber Herd je prevarila Depa sa Ilonom Maskom.

Čak 50 miliona dolara teška je tužba za klevetu koju je holivudski glumac pokrenuo protiv bivše supruge. Amber Herd tvrdi sada da tokom svoje afere sa milijarderom njih dvoje nisu bili sami u krevetu.

Kako stoji u sudskoj tužbi, 34-godišnja Amber Herd i 48-godišnji Ilon Mask su se svojevremeno upustili u "trojku" i to sa slavnom manekenkom Karom Delevinj. Prema tužbi, njih troje su svoje strasti razmenjivali u penthausu u Los Anđelesu, koji je u vlasništvu slavnog holivudskog glumca.
Foto: GettyImages, Mike Windle / Staff
Sve se to odvijalo 2016. godine, u vreme njihove mučne brakorazvodne parnice, a Džoni Dep je već zatražio putem suda da Ilon Mask, ali i glumac Džejms Franko predaju sve eventualne poruke i mejlove koje su razmenili sa glumicom u tom periodu.

Iako su Amber Herd i vlasnik Tesle navodno godinama održavali ljubavnu vezu, koja je bila prepuna svađa i mirenja, Mask tvrdi kako je njihova veza započela tek nakon njenog konačnog razlaza sa Depom.

Ali, to ne misli i sam Dep, koji navodno ima za svedoke osoblje zgrade u kojoj su supružnici stanovali, a u kojoj je Mask nekoliko puta posetio njegovu suprugu, u trenucima kada on nije bio kod kuće.

Nakon optužbi da ne samo da je bio ljubavnik Depove supruge, već da je u aferi učestvovala i treća osoba - supermodel Kara Delevinj, Mask je sve odlučno demantovao.

"Kara i ja smo prijatelji i nikada nismo bili intimni. Ona to može da vam potvrdi, a isto tako želim još jednom da naglasim da smo Amber i ja započeli vezu tek mesec dana nakon što je ona podnela papire za razvod. Ne sećam se da sam ikada bio u njenoj blizini tokom njihovog braka", rekao je Mask za "Page Six".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

63 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: