Silikonske lutke koje izgledaju kao prave bebe: Nekima su čak jezive, a cena "prava sitnica" FOTO

Uz svaku njihovu lutku dolazi sertifikat o autentičnosti i integrisani čip kako bi kupac uvek mogao da proveri radi li se o originalu. U ponudi imaju i lutku Avatar koja je identična likovima iz istoimenog filma.

Život

Izvor: B92

Sreda, 17.06.2020.

08:26

Default images

"To je prava silikonska beba kojom upravljaju minijaturni motori, a počne da se pokreće sama od sebe jednostavnim pritiskom na leđa. Tada se aktiviraju dve minute disanja i sisanje prsta ili flađice, što se postepeno smanjuje dok ona ne zaspi", objašnjavaju u firmi Babyclon, koja ih proizvodi i dodaju da se u bebi nalazi mali akumulator koji se puni na struju.

Model o kom govore košta vrtoglavih 5850 dolara, što je gotovo 5300 evra.

Pogledajte u video-snimku kako ta beba izgleda: Modeli koje ne pokreće motor staju od oko 875 do 2980 evra. Nekima su ove lutke fantastične upravo zato što su vrlo realistične, dok drugima deluju pomalo jezivo. Imaju i Avatara

Cena ovakve lutke je oko 2050 evra.

"Model se zove 'Avatar Asleep' (Avatar spava), a inspirisan je neverovatnom i plemenitom Na'vi humanoidnom rasom koja obitava u prekrasnom mesecu Pandora kao što je prikazano u filmu Avatar", objasnili su u kompaniji Babyclon.

Uz svaku njihovu lutku dolazi sertifikat o autentičnosti i integrisani čip.

"Čipovi su integrisani u svaku silikonsku lutku i nalaze se u našoj bazi podataka pre izlaska iz proizvodnje. Na ovaj način uvek možete da proverite je li vaš Babyclon® originalan i datum kada je napustio fabriku", kažu u Babyclonu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: