Glumac se otvorio: "Ne znam da li ću imati karijeru nakon ovoga, ali j***š to"

Veliki holivudski režiseri javno su podržali glumca Džona Bojegu nakon što je održao strastveni govor na protestima "Black Lives Matter" u Londonu.

Život

Izvor: B92

Petak, 05.06.2020.

15:57

Glumac se otvorio:
Foto: Getty Images, Dia Dipasupil / Staff

Deo Bojegovog govora posvetio je i razmišljanju da li će njegovo istupanje protiv rasizma negativno uticati na njegovu karijeru.

"Ne znam da li ću imati karijeru nakon ovoga, ali j***š to", rekao je glumac "Ratova zvezda".

Ova rečenica je inspirisala veliku listu redatelja i pisaca koji su objavili na društvenim medijima kako žele da rade sa Bojegom.

Pil, dobitnik Oskara iza "Beži" i "Mi", napisao je Bojegi "Uz tebe smo Džone", poruku koju je zatim preneo dobitnik Oskara za film "Oblik vode“, Giljermo del Toro.

"Tako sam ponosan na Džona", rekao je Edgar Rajt, dok je Metju A. Čeri, koji je ove godine dobio Oskara za najbolji animirani kratki film napisao da bi vrlo rado radio sa glumcem.

Po imenima ljudi koji su se javili glumcu za saradnju, možemo očekivati Bojegu u novom horor-trileru ili komediji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: