Najveći evropski koncert na početku leta: Čola 20. juna u Kragujevcu

Najveće ime naše pop muzike Zdravko Čolić, kao što je bilo i najavljeno, održaće u subotu 20. juna (20:00) veliki koncert na otvorenom u prostoru istorijskog "Kneževog arsenala" u Kragujevcu!

Život

Izvor: PR

Petak, 05.06.2020.

14:37

Najveći evropski koncert na početku leta: Čola 20. juna u Kragujevcu
Foto: LiveProduction

Zdravko Čolić dolazi u Kragujevac, sasvim odgovarajuće, 20. juna, na dan kad zvanično počinje leto, i to će biti prvi veliki koncert na otvorenom u Srbiji, a i u Evropi, nakon višemesečnih vanrednih mera. Koncert će biti održan uz poštovanje svih propisa i maksimalnu brigu o zdravlju i bezbednosti posetilaca.

Ulaznica za koncert Zdravka Čolića 20. juna u Kragujevcu košta 1.500 dinara. VIP karta je 3.000 dinara. Prodaja ide preko mreže i mesta www.tickets.rs, a u Kragujevcu preko Da Gama Travela, Doma omladine Kragujevac i Music Storea.

Pored važnosti trenutka, koncert Zdravka Čolića u Kragujevcu biće i vizuelno poseban, pošto je "Knežev arsenal" nekadašnja fabrika municije iz 19. veka, i upečatljiv je po zgradama iz te epohe. "Knežev arsenal" se poslednjih desetak godina pokazao kao prvorazredan koncertni prostor na prostoru bivše Jugoslavije i šire, u kome se održavaju "Arsenal fest" i drugi muzički događaji.

Naravno, tu je i, malo je reći, impresivan spisak hitova, istinskih klasika i bezvremenih pesama kakvi su "Jedna zima sa Kristinom", "Zvao sam je Emili", "Ti si mi u krvi", "April u Beogradu", "Pjevam danju, pjevam noću", "Pjesmo moja", "Stanica podlugovi", "Čija je ono zvijezda", "Okano", "Moja draga"...

"Publika je ta koja pravi energiju, da li ćeš ti da pjevaš duže ili kraće. Sve je na publici, ona ti daje imput da budeš ovakav ili onakav. Kod mene je veliki problem napraviti set listu. Kad imaš toliko pjesama, jako je teško", rekao je nedavno Čola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: