Zvezda serije "Štreberi" priznala da nikad nije gledala seriju i da je imala "čudne" rituale

Zvezda serije "Štreberi" (The Big Bang Theory) Majam jialik, koja je tumačila lik neurobiologa Ejmi Fare Fauler, priznala je da tokom devet godina emitovanja ove serije nije pogledala nijednu epizodu u celini.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 04.06.2020.

08:47

Zvezda serije

"Nikad nisam pogledala epizodu u celini. Ne gledam sebe na televiziji. Nikad nisam sela i pogledala epizodu naše serije", otkrila je ona za britanski "Metro".

Dodala je da je videla samo "neke delove", ali da nikada ne gleda sebe na TV.

Ona je u intervjuu govorila o vezi Šeldona, kojeg je glumio Džim Parsons, i Ejmi, te navela da je to "stvarno lep primer kako zapravo izgleda bezuslovna ljubav".

"Bilo je puno prihvatanja, prilagođavanja i tolerancije. Trebalo nam je devet godina da pokažemo publici zašto Šeldon uopšte želi devojku. Ključ je u pronalaženju ravnoteže. Mislim da su scenaristi napravili odličan posao", kazala je Majam.

Otkrila je i da se ekipa lepo slagala nakon što se kamere ugase.

"Sajmon Helberg, koji je tumačio lik Hauarda Volovica, bio je jedan od najsmešnijih ljudi s kojima sam sarađivala, tako da su to bila zaista lepa vremena. Pre svakog snimanja bismo se zagrlili, a svako je imao i posebne rituale. U prvih nekoliko godina ja sam uvek pila koka-kolu i jela luk", prisetila se.

"Snimanje poslednje epizode bilo je vrlo emotivno. Radili smo zajedno 10 godina. Likovi koje smo glumili postali su naš drugi identitet", zaključila je Majam.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: