Ima samo 13 godina i već 4 diplome, ali još ne zna čime će da se bavi VIDEO

U poslednje vreme često slušamo o deci koja pomeraju granice. Važno je odmah prepoznati njihovu inteligenciju i nadarenost - tako kažu roditelji najmlađeg diplomca u istoriji fakulteta.

Život

Izvor: B92

Utorak, 02.06.2020.

11:24

Ima samo 13 godina i već 4 diplome, ali još ne zna čime će da se bavi VIDEO
Foto: Printskrin TV Prva

Džek Riko živi u Sjedinjenim državama. Sa svojih 13 godina, vlasnik je četiri diplome stručnog saradnika, koje je zaradio u roku od dve godine.

Prosečnom studentu je toliko vremena potrebno za jednu diplomu. Dečak je prošle nedelje diplomirao na koledžu Fluerton, u Kaliforniji. Džek je skroman, ali po ocenama njegovih profesora i roditelja, takođe i veoma mudar.

"Važno je dobro upravljati vremenom i slušati profesore. To je jedino što mogu da objasnim", kaže 13- godišnji genijalac, koji još nije siguran čime će se baviti u životu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

20 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: