Hrvatski policajci se pohvalili da su uhvatili lopove, objavili fotografiju Horejšija Kejna

Iz hrvatskog MUP-a su se pohvalili da su uhvatili kradljivce 110 tona šećera zanimljivom objavom na Tviteru.

Život

Izvor: Index

Petak, 29.05.2020.

09:40

Default images

"Gorko jutro u fabrici šećera. Virovitički počinitelji poželeli su da budu slatki, a postali su preslatki", napisali su na Tviteru iz MUP-a, te dodali GIF na kojemu je Horejšio Kejn, čuveni policajac iz serije "CSI: Miami".

Naime, iz fabrike šećera u Virovitici ukradeno je 110 tona šećera, čime je počinjena materijalna šteta od 374.800,00 kuna, izvestila je Policijska uprava virovitičko-podravska.

Kriminalističkom istragom je utvrđeno da su nepoznati počinioci u periodu od 22. do 25. maja upotrebom originalnog ključa ušli u halu pakirnice i skladišta šećera, gde su pomoću viljuškara izvezli 21 paletu pakiranog šećera u ambalaži od jednog kilograma, ukupne težine 21.000 kilograma. Ukradeni šećer su odvezli teretnim vozilom u nepoznatom pravcu.

Policija je 25. maja na području Virovitice, u Belovaru, izvršila pretres jedne kuće i drugih prostorija u porodičnoj kući 60-godišnjaka, koju koristi 39-godišnji muškarac.

Tom prilikom je pronađeno više od 61.900 kilograma šećera pakiranog na paletama, kao i teretno vozilo zagrebačkih registracija kojim se služi 39-godišnjak. Takođe, u prtljažnom prostoru pronađeno je 18 paleta s više od 17.800 kilograma šećera, naveo je portal Index. Protiv 39-godišnjaka, koji je osumnjičen za kazneno delo prikrivanja, sledi podnošenje kaznene prijave, dodaje se.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: