Glumica prvo objavila odrubljenu glavu predsednika, a sada se u istragu ponovo uključuje služba

Komičarku je ranije istraživala Tajna služba zbog objave slike lažne odrubljene glave predsednika u 2017. godini. A sada, mnogi su obavestili Tajnu službu da se ponovo uključe u istragu nakon poslednje izjave koju je glumica objavila na Tviteru.

Život

Izvor: B92

Sreda, 27.05.2020.

09:08

Glumica prvo objavila odrubljenu glavu predsednika, a sada se u istragu ponovo uključuje služba
Foto: Getty Images, Randy Shropshire / Stringer

Komičarka Keti Grifin je izazvala kontroverzu nakon što je tvitnula da predsednik Donald Tramp treba sebi da špricem ubrizga vazduh.

Ova 59-godišnjakinja je prokomentarisala tvit glavnog CNN-ovog dopisnika Bele kuće Džima Akosta, koji je glasio: "Trump na događaju o dijabetesu u Beloj kući: 'Ne koristim insulin. Da li bi trebalo?'"

"Špric u kome nema ništa osim vazduha bi učinio trik. J*** TRAMPA", napisala je Grifin. Njen odgovor se odnosi na vazdušnu emboliju, koja je izazvana vazdušnim mehurićima koji ulaze u cirkulacioni sistem tela. Injekcija sa viškom vazduha u sebi može da blokira krvne sudove i bude fatalna.

Hiljade odgovora je tvrdilo da je Grifin uputila "direktnu pretnju" predsedniku Sjedinjenih Država.

Drugi su nazvali Keti "sramotom" dok su tražili da je bude njena izjava bude istražena.

Međutim, zvezda nije odustala od svojih komentara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: