Bivši pevač "Legendi" ne staje od kad je napustio grupu: Počeo je i da glumi VIDEO

On neumorno radi na svojoj solo karijeri. Iako su mnogi bili šokirani njegovom odlukom da posle 30 godina napusti sastav "Legende" i nastavi kao solista, on se nije obazirao na komentare već je objavljivao pesme, jednu za drugom, kojima je nastavio da neguje tradiciju, kvalitet i izvorne vrednosti.

Život

Izvor: B92

Utorak, 26.05.2020.

16:21

Bivši pevač
Foto: Printskrin/TV Prva

Ivan Milinković se oprobao i kao glumac u filmu "Studenac" po scenariju i u režiji Borka Brajovića. Kakvo je to iskustvo za njega, rećiće nam Ivan Milinković.

"Borko je pravi domaćin i vrlo talentovan reditelj i bio je gost na koncertu na kom sam ga prozvao i najavio pesmu koja je je tekstom obeležila film 'Blizanci'. Pesma govori 'Ti nisi tu...' o svim osobama kojih nema ili trenutno nisu tu. Posle toga je našao za shodno da nas angažuje za taj film. Pojavili smo se samo u vidu audio gostovanja. Nakon toga je negde prepoznao da ja treba da učestvujem u jednoj takvoj priči...", otkriva Milinković za "150 minuta".

Tom prilikom objasnio je i kako je došlo do razlaza s grupom "Legende" posle 30 godina saradnje.

"Kada dođe do razmimoilaženja, onda čovek preseče i kaže: "Moram dalje sam, doneo sam odluku da radim nešto stilski malo drugačije. Normalno je da posle toliko godina svako svojim putem nastavlja. Predrag Stojaković Peđa je izašao sa mnom i sada zajedno radimo. Ostale su još tri, četiri numereda se urade za moj novi album".

Milinković uskoro objavljuje i duet pesmu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: