Užičanka opet na muziku Mocarta o koroni: Šta sad kad vratim se u grad? VIDEO

Za Nađu Đoković verovatno ste čuli prošlog meseca kada se proslavila video-snimkom koji je objavila na društvenoj mreži, a u kojem je na muziku Mocarta opevala kako se provodi u karantinu.

Život

Izvor: B92

Petak, 22.05.2020.

15:25

Default images

Nije prošlo mnogo, Nađa nas je opet obradovala novom, veoma duhovitom pesmom. Ova devojka inače se bavi glumom i muzikom, a obe pesme snimila je na muziku Mocartovog "Turskog marša".

Ovog puta pevala je o dnevnim aktivnostima nakon ukidanja vanrednog stanja uvedenog zbog izbijanja pandemije koronavirusa i susretu sa starijom gospođom, kojoj je tokom protekla dva meseca bilo zabranjeno da izlazi.

Nađa je nedavno izjavila da je na ideju o ovakvoj pesmi došla zahvaljujući dokolici, te da je isto kao i sama filozofija, "višak slobodnog vremena rezultirao pojačanom inspiracijom za ovako nešto".

"Tekst nije bio problem napisati, prosto je navirala inspiracija bazirana na trenutnim okolnostima. Veliki je bio izazov, obzirom na tempo kompozicije, ali nisam zaista verovala da ću uspeti, jer se nikad ranije nisam oprobala u nečem sličnom. Ne znam čak da li bih umela da ponovim, bez greške”, otkrila je ona kako je nastao prvi deo ove, sada već čuvene himne.

Na pitanje iz koliko je puta snimila pesmu, koju zbog pomenutog tempa kompozicije izgovara, odnosno peva toliko brzo da izvodi prave pravcate jezičke vratolomije, ona je rekla da ju je snimila iz drugog puta.

"Nakon snimljenog, više nijednom nisam uspela da ponovim sasvim tačno! Inače mi nije prirodno da govorim previše brzo, naprotiv. Ovo smatram jednim glumačkim uspehom”, izjavila je tada Nađa.

Do sada je njen video-spot pogledalo više od 50.000 ljudi na Jutjubu.

Da li vam se sviđa ova njena pesma?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

11 h

Podeli: