Glumica priznala da je učestvovala u kriminalnom poduhvatu: Ide u zatvor

Američka glumica Lori Lohlin i njen suprug, dizajner Mosimo Đianuli, priznali su krivicu i odslužiće kaznu u zatvoru za učešće u kriminalnom poduhvatu, prenose svetski mediji.

Život

Izvor: B92

Petak, 22.05.2020.

10:48

Glumica priznala da je učestvovala u kriminalnom poduhvatu: Ide u zatvor
Lori Lohlin desno/Foto:Getty/Frazer Harrison / Staff

Njih dvoje se nalaze među 50 optuženih da su učestvovali u navodnom kriminalnom poduhvatu da decu upišu na koledž, iako su na početku suđenja odbacivali sve navode optužnice.

Lohlinova (55) je prihvatila da odsluži kaznu zatvora u trajanju od dva meseca, a zajedno sa suprugom pristala je na dogovor koji podrazumeva i finansijsku nadoknadu i rad u dobrotvorne svrhe pod nadzorom. U zatvor će i njen suprug.

Tužilaštvo je navelo da su Lori Lohlin i Đianuli platili pola miliona dolara mita da svoje dve kćerke upišu na Univerzitet Južna Kalifornija, navodno kao članice veslačkog tima. Embed from Getty Images Pod uslovima nagodbe, glumica će biti dva meseca u zatvoru, platiće 150.000 dolara i imaće obaveznih 100 sati dobrovoljnog rada, dok će njen suprug iza rešetaka provesti pet meseci, a moraće da plati 250.000 dolara kazne i odradi 250 sati dobrovoljnog rada.

Među onima koji su učestvovali u sličnoj prevari je i glumica Felisiti Hofman, "očajna domaćica" koja je bila optužena i priznala krivicu. Hofmanova je već odslužila kaznu zatvora u trajanju od 11 dana od dvonedeljne kazne u zatvoru u okolini San Franciska, prenosi Dejli njuz.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

18 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: