Sutra onlajn Evrovizija; Grupa Hurricane: "Planirale smo da naš nastup bude uraganski" VIDEO

Finale najgledanijeg muzičkog spektakla u Evropi, takmičenje za ''Pesmu Evrovizije'' 2020. godine, trebalo je da se održi 16. maja u Roterdamu.

Život

Izvor: B92

Petak, 15.05.2020.

13:19

Sutra onlajn Evrovizija; Grupa Hurricane:
Foto: GettyImages, Nigel Treblin / Stringer

Ipak, iz Holandije će u direktnom prenosu biti emitovan muzički specijal pod nazivom "Eurovision: Europe Shine a Light''.

Pod rednim brojem 10 nastupa sastav Hurricane koji predstavlje Srbiju, a članice sastava nisu krile nezadovoljstvo što je usled koronavirusa sve otkazano.

"Sve smo se dale što se tiče Evrovizije, planirale smo milion stvari i da promenimo, da ubacimo koreografiju, da nastup bude baš uraganski, nije nam se dalo ove godine. Nadamo se da ćemo otići sledeće godine, a pošto ćemo morati da menjamo i pesmu, potrudićemo se da ta pesma bude u našem fazonu", rekla je Ivana Nikolić.

Šou će sa emitovanjem početi u 21 sat i predviđeno trajanje je oko dva sata. Voditelji programa, koji će biti emitovan iz Studija 21 u Hilversumu, biće nesuđeni prezenteri ovogodišnjeg Evrosonga Edsilija Rombli, Šantal Janzen i Jan Smit, a u šouu će učestvovati svi nesuđeni učesnici ovogodišnjeg Evrosonga, koji će na početku programa otpevati pobedničku evrovizijsku pesmu iz 1997. godine Love shine a light, kao i virtuelni hor odabranih evrovizijskih fanova, koji će izvesti još jednu legendarnu pobedničku pesmu What’s another year iz 1980. godine, piše RTS.

Pored toga što će biti emitovani fragmenti nesuđene 41 ovogodišnje takmičarske evrovizijske numere, u šouu će učestvovati i odabrani nekadašnji zapaženi evrovizijski učesnici koji će svoje legendarne pesme otpevati iz lokacija širom Evrope značajnih za istoriju Evrosonga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: