Ironija: Aktivistkinja za borbu protiv mera zatvaranja u karantinu zaražena koronavirusom

Žena iz Severne Karoline koja je aktivna u pokretu koji zahteva da se dozvoli rad preduzeća u njenoj državi navodno je u karantinu nakon što je testirana pozitivno na koronavirus.

Život

Izvor: B92

Sreda, 29.04.2020.

11:18

Ironija: Aktivistkinja za borbu protiv mera zatvaranja u karantinu zaražena koronavirusom
Foto: Getty Images, Tomohiro Ohsumi / Stringer

Odri Vitlok, moderatorka na stranici Fejsbuka "Ponovo otvori Severnu Karolinu", propustila je prva dva okupljanja ove grupe nakon što je testirana pozitivno na kovid 19, rekla je druga organizatorka ovih protesta Ešli Smit za NBC.

"Nikad nije napustila kuću tokom svog karantina, tako da nije bila ni na jednom okupljanju koji smo organizovali", rekla je Ešli Smit.

Odri Vitlok je priznala da su njeni testovi pozitivni, ali je ispričala svojim pratiocima na Fejsbuku da se njen karantin završio u nedelju i najavila je da će se pridružiti protestima koji su se desili u utorak.

"Svakodnevno ću zauzimati stav dok ne budemo slobodni ljudi, jer neko mora da učini ispravnu stvar kada nešto nije u redu", napisala je Odri itlok.

Međutim, kako navodi NBC, Odri Vitlok se predomislila i odlučila da ostane kod kuće, što je potvrdila i Ešli Smit.

Najmanje četvoro ljudi uhapšeno je na jučerašnjim protestima, uključujući i Ešli Smit.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: