Pojačanje u Vestima: Mašan Lekić izveštava direktno sa ulica

Od ovog vikenda Mašan Lekić pridružuje se ekipi Vesti Prve televizije i izveštavaće o vanrednom stanju direktno sa ulica.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 09.04.2020.

14:08

Pojačanje u Vestima: Mašan Lekić izveštava direktno sa ulica
Foto: Prva TV

Još od početka ove teške situacije redakcija emisije "Na mestu zločina" prati rad policije, koja je u prvim redovima borbe protiv koronavirusa.

Zarad još bolje informisanosti građana, od ovog vikenda, deo ekipe sa Mašanom Lekićem na čelu, pridružiće se kolegama iz informativne redakcije Prve televizije tako što će se tokom trajanja Vesti uživo uključivati sa raznih punktova za vreme policijskog časa – iz vazduha, iz policijskih patrola, iz različitih gradova širom Srbije.

Ovo nije prvi put da Mašan sarađuje sa informativom.

Kad god su se dešavale vanredne situacije, poput poplava u Obrenovcu, kada je sneg okovao sela po Srbiji, za vreme velikih šumskih požara, za vreme nekih većih demonstracija, ili za vreme krize na jugu Srbije kada su se vodile borbe u kopnenoj zoni bezbednosti početkom decenije - išao je sa ekipom na najugroženije lokacije i izveštavao o trenutnom stanju.

Pratite Vesti Prve u 18 sati i saznajte najvažnije informacije o aktuelnoj krizi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: