Otkrivene drevne piramide na Marsu: "Koristile su ih inteligentne vrste"

Uprkos činjenici da ne postoje validni dokazi o vanzemaljskom životu, NLO zaluđenici širom sveta i dalje veruju da nismo sami u svemiru. Mars je jedna od najomiljenijih destinacija na kojoj NLO entuzijasti traže dokaze o postojanju vanzemaljskih civilizacija.

Život

Izvor: Sputnik

Četvrtak, 09.04.2020.

08:35

Otkrivene drevne piramide na Marsu:
Foto: depositphoto/Shad.off

Lovac na NLO Skot Voring tvrdi da je otkrio dve "drevne piramide" na Marsu. On je na svom blogu "I-Ti baza podataka" objavio fotografije NASA, a posle ih podelio na Tviteru. Voring sugeriše da su "piramide koristile inteligentne vrste“.

"Izgledaju drevno ali su preživele test vremena. Obe piramide su oko tri metra visoke i oko pet metara široke. Reč je o manjoj vrsti od ljudi, ali ipak, inteligentnoj", napisao je Voring na blogu.

Obe piramide su smeštene jedna blizu druge i imaju nešto što liči na "ulaz" što je bilo okrenuto ka kameri Nsinog rovera, prenosi Sputnik.

Voring je samozvani lovac na NLO koji "kopa" po fotografijama NASA ne bi li pronašao dokaze o vanzemaljskom životu i objavio ih na blogu. Ranije je tvrdio da su artefakti pronađeni na površini Marsa "drevne lobanje" stvorenja koja su "umirala od bolova".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

80 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: