Bingo! Holivudski glumac vodio igre na sreću za penzionere

Glumac Metju Mekonahi iskoristio je svoje vreme dok praktikuje socijalno distanciranje i izolaciju da iznenadi grupu starijih osoba u svojoj matičnoj državi Teksas.

Život

Izvor: B92

Utorak, 07.04.2020.

16:02

Bingo! Holivudski glumac vodio igre na sreću za penzionere
Foto: Getty Images, Slaven Vlasic / Stringer

Jedan dom penzionera zamolio je dobitnika Oskara još u septembru da bude domaćin i voditelj njihove nedeljne bingo večeri.

Bingo večeri su jedna od najčešćih društvenih aktivnosti u domovima za stare.

Mekonahi je konačno uspeo da usliši molbu i dobro se pokazao kao voditelj, ugostivši ovonedeljnu bingo noć kroz video-poziv.

Glumac se pojavio pred kamerom sa suprugom i decom i prozivao je brojeve tokom igre grupici penzionera koja se nalazila na drugoj strani poziva.

Mekonahi se takođe pridružio zvaničnicima teksaškog grada Ostina prošle nedelje za video-snimak u kojem se mladi i studenti pozivaju da ostanu kod kuće i budu bezbedni tokom procesa suzbijanja koronavirusa.

U drugom video-snimku koji je postavljen na njegov nalog na Instagramu zvezda filma "Interstelar" insistirao je da smo "u ratu" sa koronavirusom i savetovao je Amerikance da ozbiljno shvate situaciju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: