Pevačica je otkrila zastrašujuće detalje otmice: "Bila sam omamljena poput zombija"

Pevačica je sada smogla snage da otvoreno govori o detaljima otmice i otkrije kako je drogirana i silovana. Dafi (35) je otkrila da je oteta nakon što je prvo drogirana u restoranu u kojem je proslavljala svoj rođendan.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 06.04.2020.

14:40

Pevačica je otkrila zastrašujuće detalje otmice:
Foto: Getty/Hannes Magerstaedt / Stringer

U zatočeništvu je, kako je otkrila, bila pune četiri nedelje, kao i da je odevena u jednu "stranu zemlju" i silovana u hotelskoj sobi.

"Bio mi je rođendan, neko me je drogirao u restoranu, a otmičar je nastavio da me drogira naredne četiri nedelje", rekla je ona, prenose strani mediji.

Ispričala je da se ne seća da se ukrcala na avion, kao ni dolaska u taj hotel.

"Sećam se bola i da sam pokušavala da ostanem svesna koliko mogu nakon svega što mi se dogodilo. On je ostao u sobi i naredni dan, nije me gledao", prisetila se pevačica.

Velška zvezda je rekla da se previše plašila da pobegne jer je bila u stranoj zemlji.

Dafi kaže da je pronašla snage da ostane živa tokom tih dana mučenja.

"Razmišljala sam o bežanju u susedni grad ili mesto, dok je spavao, ali nisam imala novca i bojala sam se da će pozvati policiju, zbog bekstva, i da će me možda tražiti kao nestalu osobu. Ne znam kako sam skupila snage da izdržim te dane, osetila sam prisustvo nečega što mi je pomoglo da ostanem živa", navela je ona.

Dodala je i da se sa otmičarem vratila kući, da je opet bila "omamljena kao zombi" u avionu, i da je on nastavio da je drogira u njenoj kući, te je ispričala da su joj reči otmičara dale hrabrosti da konačno pobegne tamo gde niko ne može da je nađe.

"Znala sam da mi je život u opasnosti, pretio mi je da će me ubiti. Drogirao me je u mojoj kući nedeljama", rekla je pevačica, koja je dodala da se ne seća kako se oslobodila otmičara.

Ovo je na pevačicu ostavilo veliki trag i kaže da ju je razgovor sa psihoterapeutom spasao da ne izvrši samoubistvo. Takođe, dodaje da je odlučila da sve ovo podeli sa svima kako bi ohrabrila žrtve nasilja da progovore i da se ne stide onoga što su pretrpeli.

Poslednje tri godine, dodala je, preselila se čak pet puta kako bi pobegla silovatelju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: