Beogradske opštine u toku dana dobijaju kanistere dezinfekcionih sredstava VIDEO

U sve opštine u Beogradu treba da stignu kanisteri sa sredstvima za dezinfekciju koja su namenjena stanarima koji žive u višespratnicama.

Život

Izvor: B92

Petak, 03.04.2020.

10:54

Beogradske opštine u toku dana dobijaju kanistere dezinfekcionih sredstava VIDEO
Foto: Printskrin/TV Prva

Isporuka je već počela, a potrebno je samo da se napravi raspored za preuzimanje sredstava i građani mogu da počnu da dolaze.

Zemun je jedna od opština koje su već dobile kanistere, navodi gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić, i dodaje da osim u Zemunu, kanisteri su već stigli i u opštine Palilula, Novi Beograd, Stari Grad i Čukarica. Dodaje da će sredstva građani koristiti za dezinfekciju svojih zgrada.

Građani će takođe dobiti i uputstvo kako da iskoriste ova sredstva ali gradonačelnik dodaje da će službe za deratizaciju i dezinfekciju biti angažovane da svojim sredstvima takođe vrše dezinfekciju zgrada.

A kako je čitava procedura organizovana, saznajte od gradonačenika Beograda i predsednika opštine Zemun u video-prilogu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

21 h

Podeli: