Pobedio virus: Čuveni tenor otpušten iz bolnice u Akapulku

Španski tenor Plasido Domingo objavio je u ponedeljak da je izašao iz bolnice u Akapulku, na jugu Meksika, u koju je primljen nakon komplikacija uzrokovanih infekcijom kovidom 19.

Život

Izvor: B92

Utorak, 31.03.2020.

08:48

Pobedio virus: Čuveni tenor otpušten iz bolnice u Akapulku
Foto: Getty/Phillip Faraone / Stringer

"Kod kuće sam i dobro se osećam. Na sreću, odmah nakon prvih simptoma bio sam pod nadzorom lekara zbog mojih godina i drugih bolesti. Lekari su odmah posumnjali na zarazu kovidom 19, što mi je jako pomoglo", napisao je operski pevač na svojoj stranici na Fejsbuku.

Plasido Domingo kaže da nastavlja lečenje u kući u Akapulku, meksičkom letovalištu, koje je na oko 400 km od Meksiko Sitija.

Muzičar je 22. decembra objavio da je zaražen koronavirusom, piše Index.hr.

Domingo je već nekoliko meseci na meti optužbi za seksualno zlostavljanje, zbog čega je morao da napusti funkciju direktora Opere u Los Anđelesu i otkaže nekoliko nastupa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: