Dvorana u kojoj je trebalo da bude Evrosong postaje bolnica

Koncertna dvorana Ahoj u Roterdamu, u kojoj je u maju trebalo da bude održano ovogodišnje takmičenje za Pesmu Evrovizije, biće pretvorena u bolnicu za obolele od koronavirusa u Holandiji.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 30.03.2020.

15:40

Default images

Rukovodstvo dvorane saopštilo je danas da je počelo postavljanje prvih 88 od predviđenih 680 bolničkih kreveta.

Dvorana Ahoj će biti otvorena sredinom marta i u njoj će biti smešteni pacijenti oboleli od koronavirusa ili drugih bolesti kojima je potrebna nega, ali ne moraju da budu u bolnici, prenosi Rojters.

Evrovizija je otkazana, a mnogi misle da je ova zemlja trebalo da pobedi VIDEO

Kako navodi Rojters, to će umanjiti pritisak na bolnice u Holandiji, gde je broj zaraženih naglo porastao od kada je prijavljen prvi slučaj, 27. februara.

Holandski Nacionalni institut za javno zdravlje upozorio je juče da bi kapaciteti odeljenja intenzivne nege mogli da budu premašeni u narednim nedeljama uz ovu stopu razbolevanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

22 h

Podeli: