Napadnuta naša rok pevačica: "Još uvek mi nije jasno šta se tu zapravo dogodilo"

Pevačicu Slađanu Milošević pretukao je emotivni partner nakon čega ga je prijavila, a za "Blic" je ispričala da joj je još nejasno šta se dogodilo.

Život

Izvor: B92

Subota, 28.03.2020.

13:26

Default images

"Ne bih želela to da komentarišem, to je za mene tajna" rekla je u prvi mah Slađana Milošević za "Blic", a kada su je pitali šta time želi da poruči pevačica je bila neodređenija.
"Još uvek mi nije jasno šta se tu zapravo dogodilo, čekam da policija to razreši, tako da je ovo za mene sve tajna trenutno i ne znam šta bih vam rekla", navela je. Pevačica je noćas prijavila da je između nje i njenog emotivnog partnera došlo do verbalne rasprave, koja je eskalirala u fizičko nasilje.

Kako "Blic" saznaje, pevačica je prijavila da ju je on grubo odgurnuo u kupatilu i da je ona pala na šolju i mašinu za veš. Rasprava se nastavila i nakon toga, a kako je Slađana u ruci držala mobilni telefon svog partnera, on joj ga je oteo i ponovo je gurnuo. Pevačica je tokom prijave navela da je tada pala preko kade i udarila se, piše "Blic".
Pevačici je u Urgentnom centru ukazana lekarska pomoć i konstatovane su joj lakše telesne povrede. Treće osnovno javno tužilastvo u Beogradu zadržalo je I. S. zbog izvršenja krivičnog dela Nasilje u porodici, a osumnjičeni će sutra biti sproveden na saslušanje u tužilastvo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

63 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: