"Želiš da ga pobediš, moraš prvo da ga pojedeš": Kuvar pravi burgere u obliku koronavirusa FOTO

Jedan kuvar u Hanoju rešio je da oraspoloži stanovnike vijetnamske prestonice tako što je počeo da pravi burgere u obliku korona vurusa, uz krilaticu "Da bi pobedio, pojedi ga".

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 26.03.2020.

14:06

Foto: EPA/LUONG THAI LINH

Time se kuvar Hoang Tung "nasmejao u lice pandemiji", ocenjuje agencija Rojters i dodaje da je njegov tim danima radio kako bi dizajnirao burgere od zelenog čaja sa malim krunama od testa, kako bi meso što više ličilo na korona virus.

"Napravili smo tu šalu uz ideju da ako se plašite nečega treba to da pojedete", rekao je Tung i dodao da zbog toga korona virus nije više toliko strašan ljudima.
Foto: EPA/LUONG THAI LINH
Kako se navodi, njegova kuhinja prodaje 50 takvih burgera dnevno, iako se sve više prodavnica zbog pandemije zatvara u Vijetnamu.

U toj zemlji za sada je registrovano 148 slučajeva Covid-19, a nema nijednog smrtnog slučaja.
Foto: EPA/LUONG THAI LINH
Jedan od kupaca hamburgera rekao je da taj oblik burgera podiže koral.
"Ovaj korona virus je veoma opasan. Međutim, ako jedemo burgere ovog oblika, to izgleda kao da smo pobedili. Ako želiš da ga pobediš, moraš prvo da ga pojedeš", rekao je kupac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: