Policajci pesmom zabavljali decu u karantinu VIDEO

Španski policajci zabavljali su pesmom i igrom decu koja zbog koronavirusa dane provode u izolaciji u svojim kućama, a snimci su objavljeni na društvenim mrežama.

Život

Izvor: B92, Tanjug

Sreda, 25.03.2020.

12:44

Policajci pesmom zabavljali decu u karantinu VIDEO
Foto: depositphotos, ia__64

"Un, dos, tres. Mali Huan igra". U ritmu gitare i uz lajt-šou farova sa policijskih vozila, petoro lokalnih policajaca na Majorki u subotu zabavljajući na desetine dece koja su u kućama duže od nedelju dana pošto je španska vlada proglasila vanredno stanje radi suzbijanja pandemije koronavirusa.

Policajce je predvodio Pedro Adrover, inače pevač u lokalnom bendu, pevali su dečje pesme na svakoj ulici u opštini Algaida tri sata.

Video-snimak plesa policajaca je postao viralan pošto ga je na Tviteru podelila Ivanka Tramp, ćerka američkog predsednika, prenosi list Pais.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: