- Vesti -

Pokupovali su sve zalihe mesa, hvalili se javno, a sada žive u strahu VIDEO

Kanadski par, nakon što je pokupovao celu zalihu mesa u jednom supermarketu i hvalio se time, sada živi u strahu, jer im, kako navode, stižu brojne pretnje, čak i smrću.

Izvor: Tanjug
Podeli
Ilustracija/Foto: Getty/Christopher Furlong / Staff
Ilustracija/Foto: Getty/Christopher Furlong / Staff

Dan Markote i njegova devojka snimljeni su prošlog vikenda kako su prepunili kolica kobasicama, šunkom i ostalim mesnim prerađevinama, prenosi "Njujork dejli mejl".

Video-snimak prikazuje par sa dvoje kolica prepunih mesa u trenutku kada su milioni ljudi preplavili prodavnice kako bi kupili osnovne stvari i pripremili se za pandemiju koronavirusa.

Markote i njegova devojka su trčali ispred svih i otimali im i svaki poslednji komad. Uz sve to hvalili su se svima kako nisu ostavljali ''nikome ništa''.

Vlasnica radnje ih je optužila za stvaranje panike usred izbijanja pandemije koronavirusa, a nakon tog iskustva su uveli ograničenje na kupovinu prozvoda.

"Svi sad znaju ko sam, dobijam pretnje smrću, ne javljam se na telefon, izgubiću i posao. Moja sopstvena majka me se stidi", rekao je Markote za "Vancouver Is Avesome".

Markote je rekao da je zbog toga donirao 1. 000 dolara u banku hrane "Lake Country". Takvu kupovinu nazvao je ''greškom',' jer ga je uhvatila anksioznost zbog pojave pandemije koronavirusa.

Par dodaje - da je istu kupovinu obavio pre samo mesec dana, tada niko ne bi obratio pažnju na njih.

Markote kaže da su sada preplašeni, bez obzira na to što je video-snimak uklonjen sa Fejsbuka. "Njujork dejli mejl" podseća da su rafovi upravo zbog "te vrste anksioznosti" ispražnjeni u brojnim prodavnicama širom zemlje, a da su Amerikanci viđeni kako zbog toaleta-papira idu čak u Meksiko.

strana 1 od 126 idi na stranu