I Plasido Domingo pozitivan na koronavirus: "Molim vas, ostanite kod kuće"

Čuveni operski pevač Plasido Domingo pozitivan je na koronavirus. Ovu informaciju Domingo je sam podelio sa javnošću.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 22.03.2020.

17:24

I Plasido Domingo pozitivan na koronavirus:
Foto: Phillip Faraone/Getty Images for Musco Center for the Arts at Chapman University

"Smatram da je moja moralna dužnost da vam kažem da sam pozitivan na Covid-19, odnosno koronavirus. Moja porodica i ja smo u samoizolaciji sve dok se to medicinski bude smatralo neophodnim. Trenutno smo svi dobrog zdravlja, ali ja sam imao simptome groznice i kašlja, pa sam odlučio da se testiram i rezultat je bio pozitivan", naveo je on.

"Molim sve da budu izuzetno oprezni, da slede osnovne smernice - često perite ruke, držite se barem šest stopa od drugih, radite sve što možete da zaustavite širenje virusa i, molim vas, ostanite kod kuće ako možete!", dodao je.

Domingo je naveo da se "zajedno možemo boriti protiv ovog virusa i zaustaviti trenutnu svetsku krizu i vrlo brzo se vratiti svakodnevnom životu".

"Pridržavajte se uputstava i propisa i zaštitite ne samo sebe već i čitavu zajednicu", zaključio je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: