Ne, Tom Henks se ne druži s Vilsonom u karantinu

Da je zvezda filmova "Forest Gamp", "Izgnanik" i "Terminal" zaražen koronavirusom vest je koja je juče brzinom munje obišla ceo svet. Podrška slavnom glumcu stizala je iz svih krajeva sveta, a pojedini su se čak zabavljali tako što su u etar pustili lažnu vest da je glumac u bolnici od medicinskog osoblja na poklon dobio odbojkašku loptu na kojoj je nacrtan Vilson.

Život

Izvor: B92

Petak, 13.03.2020.

10:16

Default images

Vilson je lopta koju je glumac tako nazvao u filmu "Izgnanik". Lopta Vilson mu je tokom vremena na pustom ostrvu pravio društvo. Naime, društvenim mrežama počela je da kruži fotografija Toma Henksa sa Vilsonom, loptom iz filma "Izgnanik", uz lažnu priču da su mu je poklonili medicinske sestre i lekari u bolnici u Australiji, kako bi se lakše nosio s koronavirusom u karantinu.

Priča o ovoj fotografiji je lažna, a objavio ju je australijski satirični portal Betoota Advocate. Prava fotografija je nastala 2015. godine na hokejaškoj utakmici.

Oskarovac Tom Henks i njegova supruga glumica Rita Vilson pozitivni su na koronavirus i to je juče na društvenim mrežama objavio poznati glumac.

Ubrzo nakon objave ovog oskarovca u kojoj stoji da su on i supruga oboleli od koronavirusa i u kojoj moli pratioce da "normalno nastave sa svojim životom", počeli su da se nižu komentari podrške na društvenim mrežama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: