Dženifer Aniston na udaru Harvija Vajnstina: "Treba je ubiti"

Danima nakon februarske presude za silovanje i seksualno uznemiravanje u javnosti se otkrivaju skrivene istine o svemu što je čuveni holivudski producent Harvi Vajnstin radio svojim žrtvama.

Život

Izvor: B92

Sreda, 11.03.2020.

11:51

Dženifer Aniston na udaru Harvija Vajnstina:
Foto: GettyImages, Pool/ Pool

Sada je nova sudska dokumentacija dostupna medijima, a sadrži nekolicinu mejlova koje je producent slao nakon prvih optužbi 2017. godine.

U jednom od pomenutih mejlova, Vajnstin je poručio svom tadašnjem portparolu da "Treba ubiti Dženifer Eniston", a potom je isto to ponovio novinaru jednog magazina koji ga je pitao šta misli o glasinama da je seksualno uznemiravao ovu glumicu.

Međutim, Anistonova nikada nije optužila producenta.
Foto: Gettyimages, Jason Merritt / Staff
Njeni predstavnici ponavljaju da ona nikada nije bila sama sa njim u prostoriji, da je nije maltretirao niti napao, ali takođe su rekli da ne znaju za postojanje spornog mejla, navodi portal "E News".

Više od 1000 mejlova u kojima producent moli svoje uticajne prijatelje da mu pomognu nakon velikog broja optužbi za seksualne zločine izašlo je u javnost.

Čitajući sudsku dokumentaciju mediji su saznali i za gnev Boba Vajnstina zbog zločina njegovog brata.

"Zaista zaslužuješ nagradu za životno delo zbog divljaštva, nemorala i nehumanosti koje si počinio", napisao je Bob u mejlu koji je poslao svom bratu Harviju, te dodao da se moli da zaista postoji pakao, "jer tamo pripada".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

56 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: