- Vesti -

Dženifer Aniston na udaru Harvija Vajnstina: "Treba je ubiti"

Danima nakon februarske presude za silovanje i seksualno uznemiravanje u javnosti se otkrivaju skrivene istine o svemu što je čuveni holivudski producent Harvi Vajnstin radio svojim žrtvama.

Izvor: B92
Podeli
Foto: GettyImages, Pool/ Pool
Foto: GettyImages, Pool/ Pool

Osuđen je: Za Harvija Vajnstina 23 godine zatvora zbog silovanja

Sada je nova sudska dokumentacija dostupna medijima, a sadrži nekolicinu mejlova koje je producent slao nakon prvih optužbi 2017. godine.

U jednom od pomenutih mejlova, Vajnstin je poručio svom tadašnjem portparolu da "Treba ubiti Dženifer Eniston", a potom je isto to ponovio novinaru jednog magazina koji ga je pitao šta misli o glasinama da je seksualno uznemiravao ovu glumicu.

Međutim, Anistonova nikada nije optužila producenta.

Foto: Gettyimages, Jason Merritt / Staff
Foto: Gettyimages, Jason Merritt / Staff

Njeni predstavnici ponavljaju da ona nikada nije bila sama sa njim u prostoriji, da je nije maltretirao niti napao, ali takođe su rekli da ne znaju za postojanje spornog mejla, navodi portal "E News".

Više od 1000 mejlova u kojima producent moli svoje uticajne prijatelje da mu pomognu nakon velikog broja optužbi za seksualne zločine izašlo je u javnost.

Čitajući sudsku dokumentaciju mediji su saznali i za gnev Boba Vajnstina zbog zločina njegovog brata.

"Zaista zaslužuješ nagradu za životno delo zbog divljaštva, nemorala i nehumanosti koje si počinio", napisao je Bob u mejlu koji je poslao svom bratu Harviju, te dodao da se moli da zaista postoji pakao, "jer tamo pripada".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 126 idi na stranu