Glumac optužio Čarlija Šina za silovanje maloletnika u novom dokumentarcu o pedofiliji u Holivudu

Kontroverzni glumac Čarli Šin poriče optužbe Korija Feldmana da je silovao kolegu Korija Hajma na snimanju filma "Lukas".

Život

Izvor: B92

Sreda, 11.03.2020.

10:03

Glumac optužio Čarlija Šina za silovanje maloletnika u novom dokumentarcu o pedofiliji u Holivudu
Foto: GettyImages, Kevin Winter / Staff

U novom dokumentarcu koji se bavi glumcima Hajmom i Feldmanom i njihovim iskustvima seksualnog nasilja dok su kao deca počeli da grade karijeru u Holivudu, zvezdu serije "Dva i po muškarca" optužuju da je silovao Hajma koji je u tom trenutku imao 13 godina, dok su snimali film "Lukas" 1989. godine, piše portal "E news".

Feldman, koji je posvetio svoj život govoreći o pedofilima u šou-biznisu, u dokumentarcu nabraja imena muškaraca koji su zlostavljali i silovali dvojicu glumaca dok su bili maloletni, i objasnio je da mu se Hajm poverio i detaljno opisao šta mu je Šin uradio. Šin, sa druge strane, kako piše Hafington post, izričit je u tome da se ti "bolesni i izopačeni" navodi nikada nisu desili, te se poziva na majku Korija Hajma, koja je u više navrata branila Šina, čak i kada su optužbe prvi put isplivale na površinu.

Tokom godina, ovi navodi su iznošeni mnogo puta. Šin je prethodno tužio magazin koji je prvi objavio ove optužbe 2017. godine zbog klevete. Na kraju je Šin 2018. godine dobrovoljno odbacio tužbu, a portparol magazina naveo je da su "prijateljski rešili" slučaj van suda.

Kori Hajm nikada nije javno imenovao Šina kao svog nasilnika. Preminuo je u 38. godini od upale pluća.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: