Modni kreator ponovo priveden: Omamio mladića iz Crne Gore?

Poznati srpski modni kreator Darko Kostić i B.Z. iz Podgorice privedeni su u subotu, zbog incidenta koji se dogodio nešto pre 5 sati u ulici Knjeginje Ljubice u Beogradu.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 09.03.2020.

09:33

Modni kreator ponovo priveden: Omamio mladića iz Crne Gore?
Foto: Depositphotos, londondeposit

Darko Kostić, kom se još uvek sudi za seksualno uznemiravanje maloletnika, upoznao je B.Z. preko jedne društvene mreže. Prema navodima medija, B.Z i Kostić su se prethodne noći našli u stanu 25-godišnjeg mladića.

Prema navodima B. Z., Kostić je sa sobom doneo flašu koka-kole i popili su po čašu, nakon čega se nije osećao dobro i počeo je da gubi svest.

Tada ga je, prema izjavi B. Z., Kostić udario otvorenom šakom u glavu i zatražio mu da skine pidžamu.

B. Z. je prijavio slučaj policiji, koja je tokom pregleda odeće pronašla PVC kesicu u kojoj se našla praškasta materija za koju se pretpostavlja da je opojna droga "spid", dok su u stanu u kom se dogodio incident pronađene su i tablete "Dijazepama".

Protiv Darka Kostića je podneta krivična prijava.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

121 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

15 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: