- Vesti -

Tejlor Svift kao muškarac: Privilegije jačeg pola VIDEO

U spotu za pesmu "The Man" višestruka dobitnica Gremi nagrade nosi prostetičku šminku koja ju je potpuno transformisala u suprotni pol.

Izvor: B92
Podeli
Foto: GettyImages, Dimitrios Kambouris / Staff
Foto: GettyImages, Dimitrios Kambouris / Staff

Pročitajte još:

Holivudska glumica u provokativnom i moćnom snimku: Budi dama, pokrij ožiljke, obrij pazuhe! VIDEO

Nakon viralnog video-spota Sintije Nikson o tome kako je biti žena, pevačica Tejlor Svift je objavila muzički spot o tome kako je biti muškarac. Umetnica u spotu puši cigare, odlazi u striptiz klubove i olakšava se na zidu podzemne metro-stanice, dok pesma govori o privilegijama koje muškarci imaju.

Tejlor Svift, koja je takođe režirala ovaj spot, htela je da njena muška verzija aludira na lik Leonarda Dikaprija iz filma "Vuk sa Vol strita", a pojedine scene u spotu kritika su i postupaka Dikaprija, koji je sada u vezi sa 20 godina mlađom manekenkom.

Inspiracija za pesme i spota je slučaj u kom je muzički menadžer Skuter Braun dobio autorska prava na dosadašnji rad ove umetnice, nakon što je otkupio diskografsku kuću "Big mašin" u kojoj je Sviftova izdala sve prethodne albume. U novembru prošle godine Tejlor Svift je tvrdila da su joj Braun i bivši vlasnik te diskografske kuće zabranili da nastupa sa svojim starim pesmama na Američkim muzičkim nagradama, što su oni negirali. Na nastupu, Tejlor je nosila zatvorsku košulju na kojoj su bila ispisana imena njenih albuma.

Pogledajte novi spot Tejlor Svift i pišite nam u komentarima da li vam se dopada.

strana 1 od 120 idi na stranu