Tejlor Svift kao muškarac: Privilegije jačeg pola VIDEO

U spotu za pesmu "The Man" višestruka dobitnica Gremi nagrade nosi prostetičku šminku koja ju je potpuno transformisala u suprotni pol.

Život

Izvor: B92

Petak, 28.02.2020.

11:01

Tejlor Svift kao muškarac: Privilegije jačeg pola VIDEO
Foto: GettyImages, Dimitrios Kambouris / Staff

Nakon viralnog video-spota Sintije Nikson o tome kako je biti žena, pevačica Tejlor Svift je objavila muzički spot o tome kako je biti muškarac. Umetnica u spotu puši cigare, odlazi u striptiz klubove i olakšava se na zidu podzemne metro-stanice, dok pesma govori o privilegijama koje muškarci imaju.

Tejlor Svift, koja je takođe režirala ovaj spot, htela je da njena muška verzija aludira na lik Leonarda Dikaprija iz filma "Vuk sa Vol strita", a pojedine scene u spotu kritika su i postupaka Dikaprija, koji je sada u vezi sa 20 godina mlađom manekenkom. Inspiracija za pesme i spota je slučaj u kom je muzički menadžer Skuter Braun dobio autorska prava na dosadašnji rad ove umetnice, nakon što je otkupio diskografsku kuću "Big mašin" u kojoj je Sviftova izdala sve prethodne albume. U novembru prošle godine Tejlor Svift je tvrdila da su joj Braun i bivši vlasnik te diskografske kuće zabranili da nastupa sa svojim starim pesmama na Američkim muzičkim nagradama, što su oni negirali. Na nastupu, Tejlor je nosila zatvorsku košulju na kojoj su bila ispisana imena njenih albuma.

Pogledajte novi spot Tejlor Svift i pišite nam u komentarima da li vam se dopada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: