Poverila se prijateljima da je porodica maltretira: "Nisu oni uvređeni, mi smo"

Megan Markl veruje da nju i princa Harija, ili kako on preferira da se od sada naziva - "samo Harija", maltretiraju članovi kraljevske porodice jer žele da budu nezavisni.

Život

Izvor: B92

Petak, 28.02.2020.

10:40

Poverila se prijateljima da je porodica maltretira:
Foto: GettyImages, Chris Jackson/ Staff

Par je objavio posebno saopštenje u kojem su se požalili da ih iz Bakingemske palate tretiraju drugačije od ostalih članova porodice, nakon što je je kraljica zabranila paru da se nakon 1. aprila brendira kao kraljevski par.

"Megan je rekla da ona i Hari nisu imali drugog izbora nego da izdaju javno saopštenje. Rekla je i da bi njih dvoje trebalo da se u svemu tome osećaju uvređeno, a ne kraljevska porodica. Nikada im nije bila namera da unovče brend kraljevske porodice niti da zloupotrebe privilegije koje to nosi", rečeno je Dejli mejlu iz krugova bliskih Megan Markl.

Megan se prema navodima medija, poverila prijateljima kako ostatak porodice ne može da se nosi sa činjenicom da je Hari kraljičin miljenik, te da veruje da je kraljica bila pod različitim pritiscima da donese takvu odluku.
Foto: Gettyimages, WPA Pool/ Pool
"Megan je rekla da će Hari i ona nastaviti da budu iznad ljubomore i sitničavosti i da će se fokusirati na dobre stvari koje su pred njima, kao i da budu najbolji roditelji svom sinu", rekao je izvor blizak paru.

Megan Markl i Hari će obavljati kraljevske dužnosti do 31. marta, dok se očekuje da će se Megzit dogoditi 1. aprila, kada će ovaj par konačno krenuti u toliko iščekivanu i željenu samostalnost, piše Dejli mejl.

Sada je Hari u Edinburgu, gde obavlja poslednje obaveze kao član kraljevske porodice. Supruga mu se nije pridružila tom prilikom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: