"Želim da me baš on glumi u filmu”

Izbor rok zvezde Ozija Ozborna nije toliko očigledan.

Život

Izvor: B92

Sreda, 26.02.2020.

12:39

Foto: GettyImages, Kevin Winter / Staff

Ukoliko se bude snimao film o haotičnom i divljem životu frontmena legendarnog benda Blek Sabat, Ozi Ozborn već zna koga bi voleo da vidi u naslovnoj ulozi.

U intervjuu povodom njegovog novom albuma “Ordinary Man”, na pitanje ko bi ga glumio ukoliko bi se snimio biografski film o njemu, rok legenda je naveo zvezdu akcionih i triler filmova Denzela Vašingtona.

U istom intervjuu, Ozborn je izrazio kako bi voleo da muzički sarađuje sa Polom Makartnijem, ali kako kaže, “ne veruje da će se to desiti”, navodi britanski Dejli star.

Ovaj 71-godišnji roker, koji je poznat po tome što je odgrizao glavu slepog miša na bini dok je nastupao sa svojim bendom, ali i po decenijama zloupotrebe droge i alkohola, izjavio je u istom intervjuu da je snimio novi album potpuno trezan.
Foto: Gettyimages, Kevin Winter / Staff
Ozborn je ovog meseca drugi put zaredom otkazao severnomeričku turneju iz zdravstvenih razloga. Roker je nedavno u emisiji "Dobro jutro, Ameriko" otkrio da pati od Parkinsonove bolesti, a pojedini mediji tvrde da mu je bolest dijagnostifikovana prvi put još 2003. godine.

Ozbornov novi album je izašao prethodne nedelje i na njemu gostuju zvezde poput Eltona Džona i Posta Malouna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: