- Vesti -

"Želim da me baš on glumi u filmu”

Izbor rok zvezde Ozija Ozborna nije toliko očigledan.

Izvor: B92
Podeli
Foto: GettyImages, Kevin Winter / Staff
Foto: GettyImages, Kevin Winter / Staff

Ukoliko se bude snimao film o haotičnom i divljem životu frontmena legendarnog benda Blek Sabat, Ozi Ozborn već zna koga bi voleo da vidi u naslovnoj ulozi.

U intervjuu povodom njegovog novom albuma “Ordinary Man”, na pitanje ko bi ga glumio ukoliko bi se snimio biografski film o njemu, rok legenda je naveo zvezdu akcionih i triler filmova Denzela Vašingtona.

U istom intervjuu, Ozborn je izrazio kako bi voleo da muzički sarađuje sa Polom Makartnijem, ali kako kaže, “ne veruje da će se to desiti”, navodi britanski Dejli star.

Ovaj 71-godišnji roker, koji je poznat po tome što je odgrizao glavu slepog miša na bini dok je nastupao sa svojim bendom, ali i po decenijama zloupotrebe droge i alkohola, izjavio je u istom intervjuu da je snimio novi album potpuno trezan.

Foto: Gettyimages, Kevin Winter / Staff
Foto: Gettyimages, Kevin Winter / Staff

Ozborn je ovog meseca drugi put zaredom otkazao severnomeričku turneju iz zdravstvenih razloga. Roker je nedavno u emisiji "Dobro jutro, Ameriko" otkrio da pati od Parkinsonove bolesti, a pojedini mediji tvrde da mu je bolest dijagnostifikovana prvi put još 2003. godine.

Ozbornov novi album je izašao prethodne nedelje i na njemu gostuju zvezde poput Eltona Džona i Posta Malouna.

strana 1 od 120 idi na stranu