"Zarađujete na njenoj smrti": Hologram Vitni Hjuston kreće na turneju FOTO

Najavljena je prošle godine, a ove i zvanično počinje da sa realizuje.

Život

Izvor: B92

Petak, 21.02.2020.

14:30

Foto: Getty/Mark Mainz

Hologramska turneja pokojne pevačice Vitni Hjuston, koja je najavljena prošle godine, izazvala je burnu reakciju i negodovanje njenih fanova.

Ništa nije drugačije ni danas, kada je objavljeno da će hologramska turneja Vitni Hjuston početi 25. februara, piše CNN.

"Veče sa Vitni: Hologramska turneja Vitni Hjuston" počeće 25. februara u Ujedinjenom Kraljevstvu, a snimci koji su se pojavili na britanskim televizijama izazvali su burne reakcije njenih fanova koji u najmanju ruku smatraju da je ovo nepoštovanje prema pevačici.

"Ovo je jezivo i omalovažavajuće", "Zašto zarađujete na njenoj smrti?", "Uopšte ne liči na Vitni", "Ne izgleda kao ona, niti izgleda stvarno", samo su neki od komentara na društvenim mrežama. Vitni Hjuston, koja je umrla 2012. godine u 48. godini života, poslednja je zvezda koja će dobiti hologramski tretman. Pre nje hologrami su pravljeni za Tupaka i Roja Orbinsona.

Iako fanovi negoduju, menadžerka pokojne pevačice Pet Hjuston izjavila je da bi Vitni volela ovaj hologramski koncept.

"Vitni se ponosila svojom porodicom, a to je uključivalo i njene fanove. Obožavala je svoju publiku i zato znamo da bi volela ovaj hologramski koncept", izjavila je Pet.

"Događaj ovog nivoa je nešto posebno, a Bejz hologram”će biti zadužen za njega i pobrinuti se za to da sve bude autentično. Ovaj događaj će omogućiti publici da još dugo uživa u Vitninom neverovatnom glasu i strasti prema muzici i pomoći će im da dele tu magiju sa budućim generacijama", rekla je Pet.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: