- Vesti -

Objavljeni detalji obdukcije Vitni Hjuston: U trenutku smrti nedostajalo joj je 11 zuba

Diva Vitni Hjuston, koja je umrla u 49. godini, bila je poznata ne samo po svom legendarnom i moćnom glasu već i po blistavoj lepoti i besprekornom izgledu.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Getty/Kevin Winter / Staff
Foto: Getty/Kevin Winter / Staff

Pročitajte još:

Preminula ćerka Vitni Hjuston

Preminuo verenik Kristine Bobi Braun: Tri godine nakon njene smrti zadesila ga ista sudbina

Međutim, u vreme neposredno pred njenu smrt, pre nešto više od osam godina, godine zloupotrebe droga i alkohola uništile su njen glas i telo.

Vitni Hjuston imala je mnogo problema, a 11. februara 2012. godine pronađena je mrtva u kadi hotela na Beverli Hilsu. U krvi joj je pronađeno devet različitih vrsta droga. Njeno telo bilo je prekriveno ožiljcima i drugim povredama, prenosi Miror, koji je objavio detalje obdukcije.

Zvaničan izveštaj sa obdukcije pokazao je da je uzrok smrti "slučajno utapanje kojem su doprineli bolest srca i upotreba kokaina".

Izveštaj je pokazao da je pevačica u to vreme bila u veoma teškom zdravstvenom stanju i da su ožiljci na unutrašnjem delu levog lakta nastali od igle.

Foto: Getty/Vittorio Zunino Celotto / Staff
Foto: Getty/Vittorio Zunino Celotto / Staff

Prema tom izveštaju, zvezda filma "Telohranitelj" imala je srčanih problema, proširenu arteriju i devijaciju nosa od posledica korišćenja kokaina.

U izveštaju se navodi i da je stanje njenih zuba bilo veoma loše, te da joj je nedostajalo čak 11 zuba i da je nosila zubnu protezu. Pre nekoliko godina, tačnije 2006. godine sestra Bobija Brauna Tina Braun rekla je da su pevačici zubi ispali kao posledica korišćenja kokaina.

Ona je tada objasnila da je Vitni stalno naručivala nove zube, koje je plaćala oko 6.000 dolara.

Slavna pevačica je odlučila da javno progovori o svojoj zavisnosti te je rekla:

Vitni sa ćerkom Kristinom Bobi Braun/Foto: Getty/Credit: Ethan Miller / Staff
Vitni sa ćerkom Kristinom Bobi Braun/Foto: Getty/Credit: Ethan Miller / Staff

"Da razjasnimo nešto - krek je jeftin. Zarađujem previše novca da bih ga ikad pušila, tako da razjasnimo to. Krek je loš".

Vitni je demantovala da je koristila krek, ali je priznala da je pila alkohol i uzimala kokain, tablete, kao i da je pušila marihuanu.

Podsetimo, pevačicu su pratile razne kontroverze, a sve je počelo 1992. godine kada se udala za muzičara Bobija Brauna, s kojim je sledeće godine dobila kćerku Kristinu Braun. Bobi Braun je bio njen put u propast.

Medijske stupce punile su priče o njenoj zloupotrebi droga, a bilo je i onih o zlostavljanju pevačice od članova porodice. I njen muž je bio nasilan prema njoj, a zajedno su se drogirali.

Mediji su pisali i da je Vitni, kada je bila mala, zlostavljala rođaka Di Di Varvik, koja je umrla 2008. godine. To je objavljeno u dokumentarnom filmu o Vitninom životu koji je prikazan na Kanskom festivalu 2018. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 120 idi na stranu