- Vesti -

Glumac iskreno o najvećoj grešci u životu: "Brak mi se raspadao, a ja sam sve više pio"

Holivudski glumac Ben Aflek priznao je da se najviše kaje zbog odluke da se razvede od glumice Dženifer Garner.

Izvor: B92
Podeli

Ben Aflek (47) počeo je da se zabavlja sa Dženifer (47) 2004. godine, a samo godinu kasnije su se i venčali. Međutim, nakon decenije provedene u braku, tačnije 2015. godine, par je objavio da više ne žive zajedno. Razvod je finaliziran tri godine kasnije.

Sada je glumac odlučio da otvoreno govori o svom braku i odluci da se razvede od supruge Dženifer, prenosi britanski "Metro", te je naglasio da se najviše u životu kaje upravo zbog te odluke.

"Sramota je zaista otrovna. Nema pozitivnog nusprodukta sramote... Kako mi se raspradao brak počeo sam sve više i više da pijem, a to je samo stvaralo još više problema u našem braku", rekao je glumac.

Foto: Getty/Pascal Le Segretain / Staff
Foto: Getty/Pascal Le Segretain / Staff

Ben se prijavio na odvikavanje od alkohola 2017. godine. Iste godine obratio se svojim obožavaocima na Fejsbuku te naveo da želi da se oporavi i bude najbolji otac na svetu.

"Želim da moja deca znaju da nije sramota zatražiti pomoć kad im je potrebna... Srećan sam što imam porodicu i prijatelje koji me vole, uključujući i moju Džen koja me je podržavala i brinula se o našoj deci", dodao je glumac.

Foto: Getty/Kevin Winter / Staff
Foto: Getty/Kevin Winter / Staff

Prošle godine Ben je priznao da je opet posrnuo i vratio se nakratko alkoholu.

Ben i Dženifer, koji imaju troje dece - Vajolet, Serafinu i Semjuela - i nakon razvoda ostali su u dobrim odnosima.

Pre nego što se oženio sa Dženifer Garner, Ben Aflek je bio u vezi sa glumicom Gvinet Paltrou, a čak je kratko vreme bio veren i sa latino divom Dženifer Lopez.

strana 1 od 120 idi na stranu