Vesti -

Pevača gađali flašama urina na bini: "Još imam traume"

Jedan od najpopularnijih pevača, ali i jedan od omiljenih među ženskom publikom Džastin Timberlejk (39), nije baš uvek prolazio dobro na nastupima.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Getty/Larry Busacca
Foto: Getty/Larry Busacca

Iako ga publika voli i rado dolazi na njegove koncerte, Džastin se prisetio jednog ne tako prijatnog iskustva sa nastupa.

On je na početku karijere doživeo veliku neprijatnost i to na koncertu s grupom "Roling stouns" u Torontu, 2003. godine, kada su ga iz publike gađali flašama urina.

Pevač je izjavio da je imao osećaj da će se nešto loše desiti.

"Samo se sećam da sam rekao bendu pre nego što smo izašli na binu: Mislim da ovo neće proći dobro. Tako je i bilo", istakao je pevač u emisiji kod čuvenog voditelja Grejama Nortona.

Iako su ga iz publike zasuli flašama urina, Džastin je odlučio da ne prekine nastup, već je ostao na bini. Tokom izvođenja prve pesme flaše je izbegao igranjem na sceni, a nastup je nastavio izvođenjem pesme za klavirom kada je još jedna flaša poletela u pravcu njegove glave, ali su ubrzo iz publike prestali sa bacanjem flaša, na šta se pevač našalio.

"Ili su izgubili strpljenje zato što sam ostao na bini, ili im je nestalo urina. Imam dosta trauma od tada", našalio se Timberlejk.

Pevač je istakao da je ponosan na to kako je prevazišao situaciju koja je nastala u tom trenutku, ali i savetovao mlađim generacijama da budu uporni i istrajni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 120 idi na stranu