Đoković opet zapevao: Ovog puta jednoj ženi VIDEO

Najbolji srpski teniser Novak Đoković ponovo je zapevao i to u Beogradu.

Život

Izvor: B92

Utorak, 18.02.2020.

09:40

Đoković opet zapevao: Ovog puta jednoj ženi VIDEO
Foto: Getty/Alexander Hassenstein

Posle nastupa u Sanremu, Novak je pevao pred publikom beogradskog pozorišta Atelje 212 i to sa suprugom Jelenom Đoković.

Njih dvoje su u duetu otpevali "Čokoladu", čuveni hit grupe "Idoli".

Bračni par Đoković prisustvovao je izvođenju predstave "Brod plovi za Beograd", na koju su pozvali svoje prijatelje i saradnike, a predstava je bila zatvorenog tipa.

Sve je bilo organizovano pod pokroviteljstvom Fondacije "Novak Đoković", a Jelena i Novak u jednom trenutku su izašli na binu i zapevali, a trenutak njihovog nastupa Jelena je podelila na svom profilu na Instagramu.

"Ti si moja čokolada, ja sam tvoja čokolada, i da nisi tako mlada, ja bih te ljubio", pevao je Nole Jeleni, a ona mu je uzvratila istim stihovima.
U pitanju je bio deo predstave "Brod plovi za Beograd" u Ateljeu 212 u kojoj su poznati pevali.

"Večeras smo slavili ljubav, dobročiniteljstvo i mlade ljude, buduće lidere naše zemlje uz divnu predstavu u Ateljeu 212 "Brod plovi" sa našim porodicama, prijateljima i donatorima Fondacije "Novak Đoković". Pozvali su nas na binu i izazvali da pevamo. Novaku je dobro došla priprema na Sanremu, a ja.... pa ja prosto nemam opravdanje", napisala je Jelena u opisu video-snimka.

Podsetimo, Novak je nedavno oduševio svet kada je zapevao na prestižnom festivalu "Sanremo", a tada je izveo jednu od numera Erosa Ramacotija.

Ovim nastupom Nole je dokazao da za njega nema zime ako odluči da se povuče iz tenisa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: